Pure Base

MINDSET & LEEFSTIJL COACHING GERICHT OP KOPPELS

Veel gestelde vragen

Er staat al een hoop informatie op onze website. Maar je hebt vast wat vragen. Zie hieronder de meest gestelde vragen. 

Mocht je vraag er niet tussen zitten neem dan gerust contact met ons op. 

Het traject duurt 12 weken.

Het traject is geschikt voor koppels, vrienden, vriendinnen, jullie vormen samen een team! Jullie zijn helemaal klaar met kansloze diëten en willen nu samen voor een duurzame verandering gaan.

Wij focussen ons voornamelijk op koppels maar dat betekent niet dat jij je alleen niet aan mag melden. Jij hebt zelfs nog extra geluk want je krijgt van maar liefst 2 coaches de volledige aandacht, wat wil je nog meer?

Wij maken een voedingsplan wat geschikt is voor het gehele gezin. Wij zijn van mening dat eten verbonden is aan gezelligheid. Wij geven jou dan ook alle handvaten mee om een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten.

Wij vinden beweging erg belangrijk en vooral in combinatie met een voedingsplan zal jij je een stuk fitter gaan voelen. Wij weten dat de sportschool niet voor iedereen is weggelegd en daarom gaan wij samen met jou kijken naar wat het beste bij jou past. Dit hoeft dus geen fitness te zijn:)

Onze meetings vinden plaats via Microsoft Teams, dus jij kan gewoon lekker vanaf je huis de coaching calls met ons doen. Je hoeft trouwens Microsoft Teams niet te hebben geïnstalleerd, wij sturen je altijd een link en deze kan je dan ook gewoon in je browser openen.

Wij bieden je altijd een gratis Geluksessie aan, tijdens dit gesprek gaan we het hebben over je huidige situatie en tegen welke uitdagingen jij aanloopt. Wij geven jou direct een advies mee of en hoe wij jou kunnen gaan helpen.

De investering voor jullie samen bedraagt €997,-.

Jullie mogen dit ook in 3 termijnen van €348,- betalen.

De investering voor het Pure Lifestyle traject bedraagt voor 1 persoon €697,-.

Je mag dit ook in 3 termijnen van €248,- betalen.

Sta jij op het punt om nu eindelijk voor jezelf te kiezen? Maar wil je er eerst nog zeker van zijn dat wij de juiste match zijn? 

Vraag dan nu een gratis Geluksessie aan. Binnen deze
Geluksessie benoemen wij precies waarom jij nog niet de persoon bent wie je graag wil zijn. 

Hierna heb je de focus op wat je moet doen. Samen met ons of alleen.