pb-logo

Het perfecte koppel

Om ons heen krijgen wij vaak te horen dat wij het perfecte koppel zijn. En heel eerlijk, zo voelen wij ons ook. En dit betekent niet dat wij nooit een discussie hebben maar wij willen gewoon niet teveel tijd besteden aan onnodige ruzies of discussies. Wij kiezen er samen voor om de kostbare tijd die wij hebben zo optimaal mogelijk in te vullen. Wij hebben Pure Base opgericht om koppels te helpen op het gebied van gezondheid, levensdoelen en geluk. Hoe mooi het nu allemaal lijkt, in augustus 2020 werden wij op meerdere vlakken in het leven getest.

In augustus 2020 stond onze wereld even stil…

Door de coronacrisis verloor Robin zijn baan, hij was werkzaam in de sportwereld en deze werd dan ook keihard geraakt. Onze wereld stond hierdoor letterlijk even op zijn kop. Want zoals vele anderen hebben wij ook een hypotheek te betalen en nog heel veel andere vaste lasten. 

We voelden ons op dat moment echt verslagen maar we wisten ook dat we niet bij de pakken neer wilden gaan zitten. Wij kijken altijd naar oplossingen hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. De vraag: “wat moeten we nu doen” kwam geregeld in ons op. Wij geloven dat in het leven alles met een reden moet gebeuren, hoe uitzichtloos het ook lijkt, er komen altijd kansen en ideeën op en al vrij snel hadden we ineens door wat we werkelijk wilden: een eigen onderneming, met de mooie naam Pure Base, waar we oprecht heel trots en dankbaar voor zijn.

“Midden tussen de problemen liggen kansen”

Albert Einstein

Visie

Wij geloven dat als je bereid bent om samen te werken aan je gezondheid & mentale vrijheid, dat je gegarandeerd als duo succes en plezier zult ervaren. Met Pure Base willen wij de motor zijn die deze visie werkelijkheid maakt.

Missie

Wij geloven in de kracht van samenzijn, zowel op de sportvloer als daarbuiten. Onze missie is om een omgeving te creëren waarin duo’s mentaal groeien, fysiek sterker worden en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Robin, Eigenaar, Personal Trainer en Vitaalcoach

Als eigenaar van Pure Base, is mijn passie het begeleiden van koppels en individuen op hun reis naar een leven vol vitaliteit, levensdoelen en grenzeloos geluk. Mijn kracht is om klanten te verbinden met elkaar en te inspireren om hun beste leven te leiden. Bij Pure Base streven we ernaar om de basis te leggen voor koppels om te werken aan hun gezondheid, te groeien en doelen te behalen, zodat ze een leven kunnen leiden vol met plezier, energie en geluk.

Hey topper, leuk dat je even een kijkje komt nemen bij de wie zijn wij pagina. Ik ben Robin een gepassioneerde ondernemer met meer dan 15 jaar trainingservaring op fitness en voedingsgebied. Ik ben iemand die jou graag uitdaagt op meerdere vlakken in het leven. In een leven waarin we continue moeten presteren, hou ik jou scherp en daag ik jou uit om het beste uit jezelf te halen. Ik ben niet iemand die jou het ultieme Instagram plaatje gaat verkopen, dan wil ik je graag adviseren om een andere coach te zoeken. 

Ik ben een open persoon, hou van een geintje, ben betrouwbaar en eerlijk. Ik ben zelf vroeger 93 kg geweest in een tijd waar ik niet goed voor mezelf zorgde, daarna besloot ik dat het anders moest. Zo heb ik zelf ervaring opgedaan bij diverse coaches om mij te ontwikkelen op gezondheid niveau  en heb ik een ijzersterke mindset gecreëerd waarin ik altijd voor mijn doelen ga en deze ga behalen en behouden. 

Chiara, Eigenaar en Allround support

Als trotse mede eigenaar van Pure Base, is het mijn passie om koppels te begeleiden met hun reis naar gezamenlijke vitaliteit, het bereiken van gedeelde levensdoelen en samen geluk te ervaren. Mijn missie is om elk koppel te inspireren en te ondersteunen om een leven te leiden vol liefde en energie. Bij Pure Base geloven we dat sterke relaties de bouwstenen zijn voor een betere wereld.

Hoi hoi, leuk dat je de tijd hebt genomen om te ontdekken wie ik ben. Ik ben Chiara en ik raak geïnspireerd door alles wat te maken heeft met mindset. Ik heb zelf de NLP opleiding gedaan om zo het menselijk brein beter te begrijpen. Alles wat met mindset te maken heeft vind ik interessant en raak ik niet over uitgesproken. Ik vind het zo ontzettend leuk om mensen te helpen en te stimuleren om hun doelen te behalen. Daarnaast ben ik altijd heel gedreven en een beetje een perfectionist haha. Ik werk dan ook meer achter de schermen om alles goed te laten verlopen en beantwoord zo snel mogelijk al jouw vragen. 

"Het leven is te kort om niet te genieten samen"

Pure Base

Ian, hardloop instructeur

Al van kleins af aan is sporten mijn passie. Noem een sport en ik heb het beoefend: zwemmen, voetbal, sportschool, hardlopen, tennis, padel, wielrennen, Obstacle Cource Racing (OCR) en triatlon. Wat begon als in mijn vrije tijd lekker hardlopen met op de achtergrond een muziekje, groeide al snel uit tot iets groters.

Bij Pure Base verzorg ik de hardloop- en small group training op woensdag. Tijdens het hardlopen wil ik jou leren technisch beter te lopen, zodat jij blessure vrij kan genieten van de sport. Daarnaast zorg ik voor een afwisselend hoofdprogramma waardoor geen training hetzelfde is. Tijdens de small group trainingen zet ik je lekker aan het werk, maar wel in een motiverende setting waar ruimte is voor een grapje.

Twijfel je of je kan aansluiten bij de hardloop- of small group training? Niet doen, ik zorg ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meetrainen.

Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij als trainer en coach belangrijke bouwstenen voor jouw doelen. Samen zetten we ons 100% in voor jouw ontwikkeling en gezondheid. 

Sasha, Pilates instructeur

Hi! Ik ben Sasha, ik ben 45 jaar oud, ik ben een Slowaakse vrouw die hier al 8 jaar woont. Ik hou van dit land en sport is mijn leven.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit geweldige team. Mijn specialisaties zijn: Aquafitness BBB, Pilates, Yoga, personal en online trainer. Ook heb ik heb mijn eigen studio in Moerkapelle. Daarnaast doe ik aan triatlon, Spartan en loop ik marathons. Er is één ding waar ik super trots op ben en dat is dat ik nog steeds de Slowaakse vrouwenrecordhouder ben in Planken op de ellebogen ( 18:10 min.)!!

Ik leef elke dag met volle teugen. Gelukkige en tevreden klanten zijn de bron van mijn positieve energie! Ik kijk er naar uit om ook jou te gaan zien en te motiveren tijdens één van onze groepslessen! Zie ik je snel?