Pure Base

MINDSET & LEEFSTIJL COACHING GERICHT OP KOPPELS

In augustus 2020 stond onze wereld even stil…

Door de coronacrisis verloor Robin zijn baan, hij was werkzaam in de sportwereld en deze werd dan ook keihard geraakt. Onze wereld stond hierdoor letterlijk even op zijn kop. Want zoals vele anderen hebben wij ook een hypotheek te betalen en nog heel veel andere vaste lasten. 

We voelden ons op dat moment echt verslagen maar we wisten ook dat we niet bij de pakken neer wilden gaan zitten. Wij kijken altijd naar oplossingen hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. De vraag: “wat moeten we nu doen” kwam geregeld in ons op. En al vrij snel hadden wij ineens ons doel en missie te pakken…

pure-base

Het perfecte koppel

Om ons heen krijgen wij vaak te horen dat wij het perfecte koppel zijn. En heel eerlijk, zo voelen wij ons ook. En dit betekent niet dat wij nooit een discussie hebben maar wij willen gewoon niet teveel tijd besteden aan onnodige ruzies of discussies. Wij kiezen er samen voor om de kostbare tijd die wij hebben zo optimaal mogelijk in te vullen.

“Midden tussen de problemen liggen kansen”

Albert Einstein

Hoe een stressvolle situatie tot iets prachtigs uitgroeide

Wij besloten om onze krachten als koppel te bundelen: onze ervaring als koppel natuurlijk maar ook met de achtergronden van leefstijl coach, vitaal coach, personal trainer en NLP.

Wij wisten zeker dat wij met deze kennis zoveel andere koppels konden inspireren en motiveren om ook voor een gezond en gelukkig leven te gaan. Zodoende zijn wij ons eigen bedrijf gestart. Inmiddels zijn wij de trotse eigenaren van een goed lopend bedrijf en helpen wij vele koppels om ook te gaan voor hun gelukkigste leven. 

Wij hebben niet zitten afwachten tot er weer betere tijden aankwamen, nee wij hebben de betere tijden voor onszelf gecreëerd. En zo zijn wij er ook echt van overtuigt dat alles in het leven met een reden op je pad komt. Bij ons was het verliezen van Robin zijn baan dat laatste zetje wat nodig was om ons eigen bedrijf te starten. 

Wij zeggen dan ook altijd: aan “wat als” heb je niets, je moet het gewoon gaan doen en zelf ondervinden. 

Visie

Wij willen een gelukkiger Nederland creëren waarin mensen zichzelf op nummer 1 zetten. Dankzij onze unieke werkmethode nemen zij de regie over hun eigen leven en kiezen zij bewust voor een leven vol met positiviteit, plezier en geluk. 

Missie

Onze missie met Pure Base is dat wij koppels transformeren in de kern. Wij coachen mensen om te leren kiezen dat gezondheid en mentale vrijheid top prioriteiten moeten zijn om een gelukkig leven te leiden.

"Het leven is te kort om niet te genieten samen"

Pure Base

Als je ons echt zou kennen weet je dat...

Genoeg over ons...
Nu is het jouw beurt.

Wij zijn onwijs nieuwsgierig, wie ben jij! Wat maakt het dat je op dit moment nog niet helemaal lekker in je vel zit? Wat houd jou nu nog tegen? 

 

Typ hieronder wat jouw grootste uitdagingen zijn en wij reageren binnen 48 uur op jouw bericht.