Pure Base

MINDSET & LEEFSTIJL COACHING GERICHT OP KOPPELS

Weg met dat dieet, bouw in 12 weken samen aan jullie nieuwe gezonde leefstijl!

Wij zien veel coaches mensen begeleiden en helpen aan een gezonde leefstijl. Dit is natuurlijk onwijs goed, maar vaak ligt de focus tijdens een traject op de weegschaal. Hoeveel kilo is er vanaf?

Wij weten uit ervaring dat de focus nooit op de weegschaal zou moet liggen. Waarom focus jij jezelf nu daadwerkelijk niet op de persoon die je écht graag wil zijn?

Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen afvallen. Wist je dat je mindset, ontspanning en stressniveau een nog veel grotere rol spelen bij een gezonde leefstijl dan een afvalprogramma?

Kilo’s kwijt raken is leuk, maar wat heb je hieraan als je in je hoofd nog steeds dezelfde persoon bent als voorheen? Op de lange termijn zullen de kilo’s er dan vanzelf weer
aan vliegen. 

pure-base

Deze stappen moet jij nu direct zetten om wel de gewenste resultaten te boeken.

Screenshot_20220106-164109_Instagram

Dankzij Robin & Chiara voel ik mij energieker dan ooit en ben ik nu een top fitte (o)ma!

Marry Heemskerk

Zo, dat was de reality check, gaat er al een lampje bij je branden?

Met het Pure Life Style traject leggen wij de focus niet alleen op het afvallen maar ook écht op de persoon die je graag wil zijn. 

Je kan nu denken: “Ik ga het toch eerst nog even zelf proberen”. Maar hoe vaak heb je het al ‘geprobeerd’? Of kies je ervoor om het nu in één keer direct goed te doen? Je beseft inmiddels ook dat je hier hulp bij nodig hebt van experts die jou stap voor stap begeleiden in jouw groeiproces.

Leuk al die informatie maar wat houdt het traject praktisch gezien in?

Belangrijk om te weten: Al onze coaching sessies vinden online plaats via Microsoft Teams. Zo zit je altijd in jouw eigen vertrouwde omgeving!

De investering voor jullie samen bedraagt €997,-.

Jullie mogen dit ook in 3 termijnen betalen van 348,-.   

De investering voor het Pure Lifestyle traject bedraagt voor 1 persoon €697,-. 

Je mag dit ook in 3 termijnen van 248,- betalen.

Het Pure Lifestyle traject is geschikt voor jou als:

Wij focussen ons voornamelijk op koppels maar dat betekent niet dat jij je alleen niet aan mag melden. Jij hebt zelfs nog extra geluk want je krijgt van maar liefst 2 coaches de volledige aandacht, wat wil je nog meer?

Het Pure Lifestyle traject is niet geschikt voor jou als:

Ben jij klaar met het zelf ‘proberen’ en wil je weten of het Pure Lifestyle traject voor jou geschikt is? Vraag dan nu een vrijblijvende Geluksessie met ons aan.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Benieuwd naar nog meer succesverhalen?