Pure Base

MINDSET & LEEFSTIJL COACHING GERICHT OP KOPPELS

"Alles begint met een eerste stap"

Ben jij klaar om samen met ons een gezondere leefstijl te gaan omarmen?

Laat ons jou direct helpen om binnen 4 weken een gezonder eetpatroon te creëren waarbij jij je gelukkig voelt. 

De tijd van zelf aanmodderen is voorbij! Met ons Weet wat je eet plan ontdek jij niet alleen hoe lekker gezond eten kan zijn maar ook hoe fijn het is om samen met ons een eerste stap te zetten richting een gezondere leefstijl. 

Iedere grote verandering start met iets kleins. Als jij iets wil veranderen aan hoe jij je op dit moment voelt of hoe je eruit ziet, zul je met jezelf moeten afspreken dat je de eerste stap hiervoor moet gaan zetten.

Hey lekkerbek!

Jij hebt vast geen zin om als een konijn te leven? Iedereen weet dat het eten van rauwkost gezond is maar je kunt het ook overdrijven. Het geheim van een gezond voedingspatroon is dan ook dat het gevarieerd en makkelijk vol te houden moet zijn. 

Vraag nu snel eenmalig jouw gepersonaliseerde voedingsplan aan en ga direct gericht aan de slag met een gezonder eetpatroon.

Wij zeggen altijd: “Weet wat je eet”. 

Weet jij hoeveel je dagelijks in je mond stopt en wat je precies allemaal eet? Wij geven jou in 4 weken alle handvaten mee hoe jij voor jezelf een gezond eetpatroon kunt creëren. 

 
We geven je alvast een klein geheimpje mee…

Je zult schrikken van wat jij allemaal nog mag eten!  

Het weet wat je eet plan is voor jou geschikt als:

Hoe werkt het?

Het plan bestaat uit 2 voorbeeldschema’s, één voor door de weeks en één speciaal voor het weekend. De schema’s zijn erg makkelijk te volgen maar we hebben er uiteraard een instructie bijgevoegd. Van zelfsprekend houden wij rekening met allergieën en intoleranties. Jouw plan ontvang je van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur na je aanmelding in je mailbox. 

 

Naast het plan sturen wij jou 4 weken lang iedere week een mail met een korte coaching video met waardevolle tips waardoor wij samen met jou net dat ene extra stapje gaan zetten op weg naar jouw gezondere leefstijl!

Het gepersonaliseerde voedingsplan voor 4 weken kost eenmalig 47,-. 

Ben je er klaar voor? 

Ben jij woonachtig in Alphen a/d Rijn, Purmerend of omstreken? Dan hebben wij een speciale actie voor jou! In samenwerking met MPT Sports bieden wij jou naast het voedingsplan ook 1 maand gratis onbeperkt small group trainingen aan op locatie!

Let op: Dit is een voorbeeldschema, de hoeveelheden en producten zijn per persoon verschillend.