Pure Base

MINDSET & LEEFSTIJL COACHING GERICHT OP KOPPELS

Weg met dat dieet, bouw in 12 weken samen aan jullie nieuwe gezonde leefstijl!

Wij geloven dat ieder mens uniek is en van waarde wil zijn. Wij inspireren mensen om hun potentieel volledig te benutten, om hun doelen te realiseren en een geweldig leven te leiden.

Omdat jij uniek bent, en er dus niemand is zoals jij hebben wij ook een uniek traject. Want wij geloven niet dat ieder dieet voor elk persoon geschikt is. Dus voorkom een hoop teleurstelling en ga voor een duurzame verandering.

pure-base

Verlies kilo's terwijl je geniet

Wij zijn echte levensgenieters en wij houden dan ook van lekker eten. Maar waarom denken de meeste mensen dan toch altijd dat lekker eten en een gezonde leefstijl hanteren niet samen gaan? 

We worden tegenwoordig doodgegooid met allerlei diëten zoals een koolhydraatarm dieet of een keto dieet. En voor de ongeduldige mensen onder ons, zijn er ook nog afslankpillen te verkrijgen. Dit is de oplossing…not!

Maar wees nou eens eerlijk met jezelf, jij weet dat dit niet de oplossing is want je hebt al zoveel diëten geprobeerd. Na een paar weken stopt het dieet en binnen een vloek en zucht ben je weer dezelfde kilo’s wat je kwijt was geraakt alweer aangekomen. Dit komt omdat dit dieet op de lange termijn niet vol te houden is. 

Waarom Pure Lifestyle?

De tijd van ongelukkig zijn is voorbij. Je voelt aan alles dat je dit wilt. Je hebt nu alleen nog de juiste handvaten nodig om te komen waar je graag wilt komen. Je wilt weer die stralende ster zijn die met veel plezier naar het leven kijkt.

Je leert bij ons de wat de juiste voeding is, we draaien er niet om heen en geven je gezonde eetpatronen mee waarin je hele normale dingen kan eten. Geen rare sla of koolhydraatarme diëten. Wij zijn van mening dat dit jou op de lange termijn geen blijvende verandering gaat brengen. Ook je beweging nemen we onder de loep. Zo ga je optimaal met jezelf aan de slag. 

Wat houdt het traject praktisch gezien in?

Het doel van het Pure Lifestyle traject is om echt een transformatie teweeg te brengen. Wij helpen jou om te transformeren tot de persoon die je wilt zijn. Samen creëren we een gezonde leefstijl wat bij jouw leefsituatie past. 

De investering voor jullie samen bedraagt €997,-.

Jullie mogen dit ook in 3 termijnen betalen van 348,-.

De investering voor het Pure Lifestyle traject bedraagt voor 1 persoon €697,-. 

Je mag dit ook in 3 termijnen van 248,- betalen.

Het Pure Lifestyle traject is geschikt voor jou als:

Wij focussen ons voornamelijk op koppels maar dat betekent niet dat jij je alleen niet aan mag melden. Jij hebt zelfs nog extra geluk want je krijgt van maar liefst 2 coaches de volledige aandacht, wat wil je nog meer?

Het Pure Lifestyle traject is niet geschikt voor jou als:

Dus ben jij klaar met zelf aanmodderen en wil je weten of Pure Lifestyle voor jou geschikt is? Vraag dan nu een vrijblijvende Geluksessie met ons aan.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Benieuwd naar nog meer succesverhalen?